Koop Bitcoin Cash: sneller en beter dan Bitcoin?

Bitcoin Cash is een cryptocurrency die, net zoals Bitcoin en Ethereum, gebruikt kan worden om waarde over te boeken van A naar B. Na de groeiende populariteit van Bitcoin werd het voor iedereen duidelijk dat Bitcoin niet kan concurreren met bestaande betalingsoplossingen zoals Visa. Visa kan 1700 transacties per seconde kan uitvoeren, terwijl Bitcoin slechts zeven transacties per seconde aankan. Bitcoin Cash is een poging om dit probleem op te lossen en een oplossing te bieden waarmee sneller en goedkoper overschrijvingen kunnen worden gedaan dan met Bitcoin. De CEO van Bitcoin.com, Roger Ver, die vaak ook Bitcoin Jesus wordt genoemd, is ervan overtuigd dat Bitcoin Cash bruikbaarder is dan Bitcoin: “Bitcoin Cash heeft alle kenmerken die met in het begin tot Bitcoin aantrokken,” aldus Ver. In onderstaande video ziet u hoe u kunt beginnen met investeren in Bitcoin. De principes zijn hetzelfde voor Bitcoin Cash. U zoekt in plaats daarvan alleen op ‘BCH’ of Bitcoin Cash. Voordat u kunt handelen, moet u zich eerst aanmelden op het handelsplatform van Markets. Wat u daarna moet doen, ziet u in de volgende video: https://www.youtube.com/watch?v=ZONFl9RvNlA&feature=youtu.be. In een interview met CNBC verklaarde hij: “De kenmerken van Bitcoin Cash zijn snelheid, lage kosten en betrouwbaarheid. Het oorspronkelijke Bitcoin-ontwikkelingsteam heeft Bitcoin opzettelijk langzaam, duur in gebruik en onbetrouwbaar gemaakt. Er zijn dus twee versies van Bitcoin: een die snel en betrouwbaar is, en een die langzaam, duur en onbetrouwbaar is. U hoeft geen raketwetenschapper te zijn om te weten welke van die twee versies de meest bruikbare is. Dat is Bitcoin Cash.” Totdat Bitcoin Cash wijdverspreid wordt geaccepteerd als betaalmiddel, zien veel mensen het als een investeringsobject waarvan ze hopen dat de waarde na verloop van tijd zal stijgen. Hoe investeer ik in Bitcoin Cash? De makkelijke manier Als u snel en ongecompliceerd in Bitcoin Cash wilt investeren, kunt u profiteren van de handelsplatformen die al zijn goedgekeurd en gereguleerd in Europa. Dat geldt bijvoorbeeld voor het handelsplatform Markets. U registreert zich als gebruiker en nadat u uw identiteitsdocumenten hebt verstuurd, kunt u direct gaan handelen via het handelsplatform. Op Markets kunt u speculeren op de waarde van bijvoorbeeld Bitcoin Cash, maar houdt u niet direct ‘digitale munten’ aan. Dit betekent dat u bijvoorbeeld niet iemand anders met Bitcoin Cash kunt betalen. Voor u als speculant maakt dit waarschijnlijk niet veel uit, omdat het geen invloed heeft op bijvoorbeeld uw rendement. Hieronder ziet u hoe dit werkt als u inlogt op Markets. Onderaan de schermafbeelding ziet u de koersontwikkeling, en aan de rechterkant ziet u dat u zowel kunt kopen als verkopen. In dit geval houdt ‘verkopen’ in dat u short gaat op de markt. Als u denkt dat de markt gaat stijgen, ‘koopt’ u dus. Denkt u daarentegen dat de markt gaat dalen, dan verkoopt u.

Roger Ver, een van de grootste voorstanders van Bitcoin Cash, begon in 2011 met investeren in Bitcoin. Zijn vroege betrokkenheid bij Bitcoin heeft hem de bijnaam ‘Bitcoin Jesus’ opgeleverd.

De moeilijke manier Als u wilt investeren in Bitcoin Cash en daadwerkelijk toegang wilt hebben tot uw digitale munten, omdat u er misschien van droomt om voor producten en diensten te betalen met de cryptocurrency, dan is het proces iets gecompliceerder. U moet ermee akkoord gaan dat u handelt via niet-gereguleerde brokers die geen vergunning hebben van een Europese financiële toezichthouder. Dit betekent onder andere dat u mogelijk problemen ondervindt bij het laten uitbetalen van uw winst naar uw Nederlandse bankrekening. Het betekent ook dat u nergens op terug kunt vallen als u wordt getroffen door een hackeraanval. En van hackeraanvallen zijn er ontzettend veel geweest in de crypto-wereld. Wilt u toch op deze manier investeren, dan moet u eerst een wallet aanmaken op bijvoorbeeld Coinbase. Vervolgens kunt u geld overmaken van uw bank naar Coinbase. De volgende stap is om een ​​wallet aan te maken op bijvoorbeeld Binance, waar u Bitcoin Cash kunt verhandelen. Boek daarna uw Litecoin, Bitcoin of Ethereum over van Coinbase naar Binance. Vervolgens kunt u hiermee speculeren in andere cryptocurrency’s. Bekijk hier onze handleiding voor Binance.

Wilt u beginnen met daytrading? Wij kunnen Markets.com aanbevelenSe mere
Prijsontwikkeling van Bitcoin Cash Sinds het ontstaan van Bitcoin Cash in augustus 2017, is er net als op de rest van de crypto-markt sprake geweest van enkele scherpe prijsfluctuaties. Deze prijsstijgingen en -dalingen zijn een direct gevolg van marktwerking (en de poging van Bitcoin Cash om een prijspunt te vinden in een nieuwe en volatiele cryptomarkt), aangezien er sinds de aankondiging geen grote ontwikkelingen of nieuwsberichten zijn geweest voor Bitcoin Cash zelf. Waarom investeren in Bitcoin Cash? Bitcoin Cash ontstond als gevolg van een meningsverschil in de Bitcoin-community. Het vertegenwoordigt dus een groep ontwikkelaars die het niet eens waren met de richting die Bitcoin op ging en een andere weg wilden inslaan. Dit leidde tot Bitcoin Cash, dat ernaar streeft sneller en goedkoper te zijn dan Bitcoin. Technisch gezien hebben beide projecten echter niets gemeen. De namen Bitcoin en Bitcoin Cash moeten worden gezien als twee volledig onafhankelijke cryptocurrency’s en functioneren ook als zodanig. Dit heeft echter niet het moddergooien tussen beide kampen beperk. Hardcore Bitcoin- en Bitcoin Cash-supporters eindigen zelfs vandaag nog in uitermate onderhoudende ruzies op Twitter en andere online fora. In de regel beweren Bitcoin Cash-supporters dat Bitcoin Cash de echte Bitcoin is, terwijl Bitcoin-supporters Bitcoin Cash sarcastisch Bcash noemen omdat ze vinden dat de cryptocurrency de naam van Bitcoin niet waard is. De strijd tussen Bitcoin Cash en Bitcoin gaat zo diep de crypto-wereld omdat het enkele van de belangrijkste onderliggende idealen van het Bitcoin- en blockchain-milieu raakt: decentralisatie en bruikbaarheid. Op deze kwesties zullen we later in het artikel terugkomen, maar om ze echt te begrijpen moeten we eerst een stap terug doen naar de technische kant van het verhaal kijken. Hier volgt uitleg over hoe de technologie achter Bitcoin werkt en wat het verschil tussen Bitcoin en Bitcoin Cash werkelijk is, waarna we terug zullen komen op waarom bepaalde ontwikkelingen hebben plaatsgevonden. Hopelijk zullen we alles daarna wat beter begrijpen.
Bij Markets kunt u Bitcoin en andere cryptovaluta verhandelen.Lees hier meer
Zo werkt de techniek achter Bitcoin Cash Om het probleem te begrijpen, is het belangrijk dat we weten hoe de technologie achter Bitcoin (de blockchain) werkt en hoe transacties worden uitgevoerd. Omdat het een vrij ingewikkeld verhaal is, zullen we de analogie van een treinstation gebruiken: de beste manier om het blockchain-netwerk te begrijpen is door het met een treinstation te vergelijken. Op een treinstation (= de memory pool) zijn er passagiers (= transacties) die op de trein willen stappen (= blokken), om daarna verder te reizen (= uitgevoerd te worden). De treinen (= blokken) nemen de passagiers mee (= via transacties). Als de treingrootte (= blokgrootte) groot genoeg is, kunnen er meerdere passagiers (= transacties) mee met de trein (= blokken). De prijs van het treinkaartje (= transactiekosten) heeft een minimum, maar passagiers (= transacties) kunnen ervoor kiezen om meer te betalen voor hun kaartje (= transactiekosten) om vooraan in de rij te staan om op de trein (= blokken) te stappen. Hoe groter de trein (= blokgrootte) is, des te meer reizigers (= transacties) er mee kunnen. Op het treinstation (= memory pool) kunt u op elk moment zien hoeveel passagiers (= transacties) er wachten om op de trein (= blok) te stappen. De dienstregeling van de treinen (= bloktijd) geeft aan hoe laat de trein (= blokken) vertrekt vanaf het station (= memory pool). De passagiers (= transacties) kunnen, ondanks hun aanwezigheid op het station (= memory pool), misschien niet mee met de trein (= blok) omdat deze vol is. Deze passagiers (= transacties) zullen dus op de volgende trein moeten wachten. De stroom op de bovenleiding (= hash rate en difficulty) heeft invloed op de snelheid van de trein, terwijl de conducteur (= protocol) de snelheid van de trein en aankomsttijd op het station (= memory pool) controleert. Als u op een bepaald moment een foto maakt van het station (= memory pool), ziet dat er als volgt uit: In een netwerk als Bitcoin is er niet één belangrijke speler die de transacties goedkeurt, maar wordt dit gedaan door door duizenden spelers (= miners) tegelijkertijd. Het zijn deze spelers (= miners) die de treinen (= blokken) bezitten. Naarmate er steeds meer reizigers (= transacties) mee willen met de trein (= blok), is het belangrijk dat het spoor (= netwerk) aan elkaar wordt geschroefd om de toename van het verkeer op te vangen. Dit wordt in blockchain-terminologie scalability genoemd, of schaalbaarheid in het Nederlands.
Wilt u beginnen met daytrading? Wij kunnen Markets.com aanbevelenSe mere
Schaalbaarheid Schaalbaarheid betekent dat een netwerk blijft functioneren als het zwaar wordt belast. Het is een belangrijke voorwaarde voor cryptocurrency’s om als reëel alternatief voor het huidige geldsysteem te worden gezien. Het is daarom essentieel dat cryptocurrency-netwerken de groei van gebruikers aankunnen en tegelijkertijd concurrerend zijn op het gebied van transactietijd en -kosten. Hoewel cryptocurrency’s een groot voordeel hebben als het gaat om het doen van internationale transacties vergeleken met fiduciaire geldsystemen, zijn ze nog lang niet massaal geaccepteerd als dagelijks betaalmiddel. Dit is iets waar zeer intensief aan wordt gewerkt. Verschillende systemen roepen heel trots dat ze hiervoor een oplossing hebben gevonden, maar er zijn nog altijd maar weinig mensen die afrekenen met cryptocurrency’s in de winkel. Cryptocurrency’s worden tegenwoordig vaak gezien als investeringsobject of gebruikt voor internationale overboekingen. Bijvoorbeeld door de Deense ondernemer Niklas Nikolajsen, die zijn Zwitserse bedrijf BitcoinSuisse zo heeft opgebouwd. Omdat Bitcoin de afgelopen jaren enorm in populariteit is gestegen en er steeds meer transacties werden verstuurd, kon het netwerk deze groei moeilijk bijhouden. Het uitvoeren van transacties duurde daardoor steeds langer. Als Bitcoin wil concurreren met bestaande betalingsoplossingen zoals Visa, die 1.700 transacties per seconde kunnen uitvoeren, is er behoefte aan een update van de manier waarop het netwerk werkt. Op dit moment is de doorvoersnelheid namelijk beperkt tot 7 transacties per seconde. Het was daarom voor iedereen in de Bitcoin-community duidelijk dat er iets moest gebeuren, maar er was onenigheid over er precies moest worden gedaan. De meerderheid van de Bitcoin-gemeenschap koos voor een oplossing met de naam SegWit, maar een aantal partijen was het daar niet mee eens. Zij wilden het schaalbaarheidsprobleem liever oplossen door de blokgrootte te verhogen. Deze groep koos ervoor om te breken met Bitcoin, en zo ontstond Bitcoin Cash. De SegWit-oplossing (Bitcoin) De meerderheid van de Bitcoin-community gaf de voorkeur aan de SegWit-oplossing, waarbij de informatie die met elke transactie wordt meegestuurd kleiner werd en er meer transacties in een blok pasten. Hierdoor kunnen transacties uiteindelijk door iedereen sneller worden uitgevoerd. Als we terugkeren naar de analogie van ons treinstation, betekent dit ongeveer het volgende: in het verleden moest elke passagier (= transactie) een rugzak (= handtekening) meenemen, die ze in de trein (= blok) moesten laten zien om mee te mogen (= geverifieerd te worden). Nu is er echter een lopende band (= SegWit) voor de rugzakken (= handtekeningen) gebouwd, zodat u uw rugzak (= handtekening) kunt inleveren bij de ingang van het station (= memory pool). De lopende band (= SegWit) zorgt ervoor dat alle rugzakken op de plaats van bestemming aankomen, zonder dat de passagiers (= transacties) ze zelf in de trein (= blok) mee hoeven te nemen. Doordat de reizigers (= transacties) hun rugzakken (= handtekeningen) niet meer in de trein (= blok) hoeven mee te nemen, is er ruimte voor meer reizigers (= transacties) in de trein (= blok). De rugzakken nemen namelijk geen ruimte meer in, omdat ze apart op de lopende band (= SegWit) worden vervoerd. De oplossing met grotere blokken (Bitcoin Cash) Een klein deel van de Bitcoin-community was echter tegen deze oplossing en wilde liever dat het schaalbaarheidsprobleem werd opgelost door de blokgrootte aan te passen van 1 MB naar 8 MB. Zo konden er meer overboekingen per blok worden uitgevoerd, waardoor de transactiecapaciteit van het netwerk toeneemt. Als we terugkeren naar de analogie van ons treinstation, betekent dit ongeveer het volgende: Als de treinen (= blokken) groter zijn, kunnen er meer passagiers (= transacties) mee met de trein (= worden bevestigd). Decentralisatie en bruikbaarheid De reden dat deze twee groepen het zo erg met elkaar oneens waren dat een splitsing de enige uitweg was, had dus betrekking op de centrale problematiek en idealen van Bitcoin. Ten eerste was er het ideaal van decentralisatie, ten tweede de kwestie van bruikbaarheid. Decentralisatie Decentralisatie is zo belangrijk dat Bitcoin door velen wordt gezien als een opstand tegen het machtsmisbruik en de marktmanipulatie die volgens sommigen de afgelopen decennia heeft plaatsgevonden door centrale financiële instellingen. De manier waarop blockchain-technologie werkt, is door een gedecentraliseerd netwerk te creëren dat niet door één speler wordt beheerd, maar juist door iedereen die actief is op het netwerk. Aan de ene kant ziet een deel van de crypto-community Bitcoin Cash als minder gedecentraliseerd dan Bitcoin, omdat Bitcoin Cash het schaalbaarheidsprobleem oplost met grotere blokken.
Bij Markets kunt u Bitcoin en andere cryptovaluta verhandelen.Lees hier meer
Om dit argument te begrijpen, kunnen we weer terugkeren naar de analogie van het treinstation: door het vergroten van de trein (= blok) wordt elke trein duurder en kunnen alleen de grotere spelersgroepen (= miners) voldoende stroom (= rekenkracht) aan de bovenleiding leveren om deze grotere treinen (= blokken) te laten rijden. De macht over het hele netwerk wordt daardoor geconcentreerd bij een klein aantal spelers. In deze context hebben zij (= de miners) veel te zeggen over de ontwikkeling van het spoor, omdat de treinen (= blokken) afhankelijk zijn van iemand die de moeite neemt om ze op gang te helpen (= minen). De partijen die de bovenleiding van stroom voorzien (= miners) hebben dus veel invloed op de afzonderlijke cryptocurrency’s (zoals Bitcoin). De beslissingen worden genomen door consensus te bereiken onder alle belanghebbenden van een cryptocurrency. Dit houdt in dat alle partijen afhankelijk zijn van elkaar. Aan de andere kant zagen Bitcoin Cash-supporters de SegWit-oplossing van Bitcoin juist als een minder gedecentraliseerde oplossing, omdat een deel van de informatie die hoort bij een transactie door SegWit niet langer op de blockchain zelf wordt opgeslagen. Deze oplossing werd daarom gezien als minder open en decentraal, omdat niet iedereen toegang heeft tot de informatie die niet op de blockchain staat. Om hun argument te begrijpen, kunnen we opnieuw terugkeren naar de analogie van het treinstation: de passagiers (= de transacties) leveren hun rugzak (= handtekening) in voordat ze op de trein (= het blok) stappen. De rugzak wordt apart vervoerd op de lopende band (= SegWit), niet in de trein die over het spoor rijdt (= de blockchain). Bruikbaarheid Over het algemeen leek de bruikbaarheidskwestie te gaan over de vraag of Bitcoin een ‘gouden standaard’ zou moeten zijn voor de cryptocurrency-wereld, of dat het systeem ook geschikt zou moeten zijn om grote aantallen kleine betalingen te verwerken. Een ‘gouden standaard’ houdt in dat Bitcoin moet worden gezien als een plek om waarde op te slaan, net zoals goud, maar niet als een oplossing voor het doen van dagelijkse betalingen of internationale transacties. U betaalt immers ook niet met goud in de supermarkt. Inmiddels lijkt Bitcoin een oplossing te hebben gevonden (die we later in dit artikel zullen bespreken) waarmee het netwerk geschikt wordt gemaakt voor het doen van kleine betalingen en transacties. Tijdens het ontstaan van Bitcoin Cash was dit alleen nog niet zo duidelijk. Daarom werd het ontstaan van Bitcoin Cash in augustus 2017 door voorstanders gezien als een confrontatie met het gebrek aan focus van de rest van de Bitcoin-community op het gebied van bruikbaarheid. Zowel Bitcoin Cash als Bitcoin hebben stappen ondernomen om de transactiesnelheid van het netwerk te verhogen en de kosten te verlagen. Ze hebben er simpelweg verschillende paden voor gekozen. Wat uiteindelijk de beste oplossing zal zijn, zowel op het gebied van decentralisatie als bruikbaarheid, is een ingewikkelde vraag. De meningsverschillen waren in ieder geval zo groot dat het uiteindelijk uitmondde in een onherroepelijke scheiding tussen deze twee groepen via eeen zogenaamde hard fork. De hard fork-oplossing Een hard fork is een opsplitsing van een bestaande cryptocurrency (Bitcoin) in twee nieuwe cryptocurrency’s (Bitcoin en Bitcoin Cash), die vanaf dat moment onafhankelijk van elkaar functioneren. Na de hard fork hebben beide cryptocurrency’s niets meer met elkaar te maken, omdat ze allebei hun eigen blockchain gebruiken. Als we teruggaan naar de analogie van het treinstation, kunnen we dit als volgt beschrijven: omdat er meningsverschillen zijn over het rijden met de trein (= het gebruik van de blockchain), kiest een groep ervoor om een ​​nieuw station te bouwen met een eigen spoor (= blockchain) en eigen treinen (= blokken). Het schaalbaarheidsprobleem werd dus, zoals eerder vermeld, op twee verschillende manieren opgelost: door Bitcoin met de SegWit-oplossing, en door Bitcoin Cash met het gebruik van grotere blokken. De ontwikkeling stopte hier echter niet. Bitcoin Cash werd gevolgd door een andere crypto-update om het schaalbaarheidsprobleem aan te pakken, namelijk het Lightning Network. Het Lightning Network maakt daarbij gebruik van SegWit. Lightning Network Het Lightning Network werkt door betalingskanalen te openen tussen verschillende gebruikers, waarbij enkel het openen en sluiten van de transactie op de blockchain wordt geregistreerd. Wanneer een betaalkanaal wordt geopend, moet het geregistreerd worden op de blockchain. Het is mogelijk om meerdere keren geld over te maken zonder dit op de blockchain te registreren als het kanaal eenmaal is geopend. Alleen wanneer de partijen ervoor kiezen om dit betalingskanaal te sluiten, wordt dit op de blockchain geregistreerd. U kunt onderling dus veel transacties sturen zonder de blockchain te belasten.
Wilt u beginnen met daytrading? Wij kunnen Markets.com aanbevelenSe mere
Het slimme van het Lightning Network is dat niet alle partijen een direct kanaal tussen elkaar hoeven te openen. Als de verschillende partijen via andere spelers aan elkaar kunnen worden gekoppeld, kunnen transacties namelijk alsnog buiten de blockchain om worden verwerkt. Op die manier kunnen er in principe duizenden transacties plaatsvinden via de open kanalen op het Lightning Network, zonder dat deze op de blockchain geregistreerd hoeven te worden. Zoals eerder gezegd, vindt registratie op de blockchain enkel plaats als er een kanaal wordt geopend of gesloten. Dit maakt het mogelijk om vrijwel oneindig transacties te versturen, zonder het netwerk te belasten. Zo voorkomt Bitcoin dat de blokgrootte moet worden aangepast, omdat dit simpelweg niet langer nodig is. Als het netwerk massaal gebruikt gaat worden (en dat lijkt langzaamaan ook te gebeuren), kan blijken dat de oplossing van Bitcoin Cash met grotere blokken niet nodig was en dat SegWit na de introductie van het Lightning Network uiteindelijk de betere keuze was. Laten we nog één keer terugkeren naar de analogie van het treinstation om alles goed te begrijpen. We hebben het eerder gehad over het feit dat er op het treinstation (= de memory pool) een lopende band (= SegWit) werd gebouwd waarmee de rugzakken (= de handtekeningen) van de passagiers (= de transacties) werden vervoerd, waardoor er meer ruimte was in de trein (= de blokken ) en er meer passagiers (= transacties) mee konden. Laten we ons nu eens voorstellen dat de lopende band (= SegWit) wordt verlengd en omgebouwd tot een metro (= Lightning Network) onder de treinstations, zodat er niet alleen rugzakken (= handtekeningen) vervoerd kunnen worden, maar ook passagiers (= transacties). Op die manier hoeven de treinen (= blokken) de reizigers (= transacties) niet overal te vervoeren, maar kunnen ze in de toekomst op de metro (= Lightning Network) stappen. De reizigers (= transacties) moeten nog steeds naar het treinstation gaan om daar in te checken, maar vanaf dat punt kunnen ze onbeperkt heen en weer reizen tussen de verschillende metrostations (= Lightning Network). Passagiers worden pas weer geregistreerd als ze besluiten dat ze klaar zijn met de metro en uitchecken op het treinstation. Hierbij moet wordne opgemerkt dat de treinen (= blokken) nog rijden en nog steeds gebruikt kunnen worden tegelijkertijd met de metro (= Lightning Network). De reizigers (= transacties) moeten aangemeld worden op het treinstation, maar kunnen daarna kiezen of ze de trein (= de blokken) of de metro (= het Lightning Network) als vervoersmiddel willen gebruiken. De toekomst van Bitcoin Cash De toekomst van Bitcoin Cash is daarom vrij onzeker. Door voor grotere blokken te kiezen, werd het versturen van transacties met Bitcoin Cash enige tijd sneller en goedkoper dan met Bitcoin. Maar met de introductie van het Lightning Network, dat alleen kan worden gedaan door SegWit te implementeren in Bitcoin, lijkt Bitcoin uiteindelijk de strijd te gaan winnen. Onlangs heeft Microsoft verklaard de voorkeur te geven aan het Lightning Network in plaats van het vergroten van de blokken, omdat het de snellere uitvoer van transacties mogelijk maakt en de decentralisatie van het netwerk in stand wordt gehouden. Het voordeel dat Bitcoin Cash had, namelijk dat het beter bruikbaar was voor kleine dagelijkse betalingen, lijkt daarmee van korte duur te zijn geweest. Bitcoin Cash heeft echter nog steeds veel volgers. Grote persoonlijkheden zoals Roger Ver, Johan Wu en Deadal Nix zijn grote voorstanders van Bitcoin Cash en geloven nog steeds dat Bitcoin Cash het dichtst in de buurt komt van de oorspronkelijke Bitcoin-visie van Satoshi Nakamoto.
Bij Markets kunt u Bitcoin en andere cryptovaluta verhandelen.Lees hier meer
Marktontwikkeling De vraag blijft hoe de prijs van Bitcoin Cash zich in de toekomst zal ontwikkelen. Bitcoin lijkt na de introductie van het Lightning Network dus Bitcoin Cash voorbij gestreefd te zijn op technisch gebied, kijkend naar de transactiesnelheid en -kosten. Dit kan een negatief effect hebben op de prijs van Bitcoin Cash op lange termijn. Op kortere termijn kan het de prijs van Bitcoin Cash positief beïnvloeden, omdat het Lightning Network nog niet volledig operationeel is en Bitcoin Cash in veel kringen nog steeds een goede naam heeft en goed werd ontvangen door de verschillende handelsplatformen. Bovendien is de aanhang van Bitcoin Cash gegroeid en zijn er bij prijsdalingen veel kopers actief. Dit creëert een breed gedragen steun voor de prijs. Bovendien moet u in gedachten houden dat Bitcoin Cash, net als de andere cryptocurrency’s, nog steeds sterk verwant is aan de prijs van Bitcoin. Mocht Bitcoin de komende jaren in prijs gaan stijgen, dan is het dus goed denkbaar dat Bitcoin Cash deze prijsontwikkeling tot op zekere hoogte zal volgen.
Wilt u beginnen met daytrading? Wij kunnen Markets.com aanbevelenSe mere
[table “40” not found /]

image_pdfimage_print
Del denne artikel

Comments

  • Gerelateerd
  • Nieuw
  • Populair