Over ons

voorpagina

Daytrading.nl maakt deel uit van het grootste netwerk van websites in Noord-Europa gericht op actieve kortetermijn-traders. Naast daytrading.nl bestaat dit netwerk ook uit daytrader.dk, daytrader.no en daytrading.se. We werken samen met enkele van de beste traders in Noord-Europa. Hun analyses en blogs worden regelmatig op alle websites gepubliceerd.

Daytrading.nl verzorgt ook cursussen op het gebied van actieve trading.

Onze zustersites in Scandinavië organiseren eveneens het investeringsevenement Nordic Invest Camp. Dit evenement werd voor het eerst gehouden in maart 2019. Ruim 1.000 geïnteresseerden uit heel Denemarken kwamen bij elkaar om twaalf uur lang over investeren te praten. Er werden lezingen, workshops en pop-up events georganiseerd. Er werden lezingen, workshops en pop-up events georganiseerd.

Onze Scandinavische zustersites zijn regelmatig genoemd in de media.

U kunt altijd contact met ons opnemen, of u nu professioneel trader, particulier of adverteerder bent.

Daytrader.nl
c/o Blue Note Capital
Flæsketorvet 68, 1e verdieping
1711 Kopenhagen V

[table “21” not found /]

 

Daytrading.nl heeft een kantoor in Kopenhagen, waar ons team klaarstaat om u online te helpen.

Ons team bestaat uit:

Christian Jain Kongsted, mede-eigenaar van daytrading.nl

Christian is journalist en co-auteur van het boek DAYTRADER. Christian heeft jarenlang ervaring opgedaan als trader en investeerder. Christian hanteert een zeer systematische aanpak voor beleggen, wat hem in sommige jaren een rendement van bijna 100 procent heeft opgeleverd. In zijn vrije tijd heeft Christian zijn analytische vaardigheden gebruikt om onder andere Deens kampioen Scrabble te worden in 2013, 2017, 2018 en 2019. Daarnaast heeft Christian ook boeken over schaken geschreven, waaronder ‘How to Use Computers to Improve Your Chess’.


Erik Bork, mede-eigenaar van daytrading.nl

Erik heeft uitgebreide ervaring als trader en investeerder en is co-auteur van het boek DAYTRADER. Erik heeft de status van Popular Investor op een groot internationaal handelsplatform, waar andere beleggers zijn trades kunnen kopiëren. Erik was eerder werkzaam bij Berlingske Tidende, waar hij onder andere over de zakenwereld schreef. Ook heeft hij gewerkt als ghostwriter voor een groot aantal boeken, waaronder van bekende Deense ondernemers.


Tor Klaveness, beursanalist en trader

Tor heeft meerdere jaren ervaring als trader in energiecontracten heeft gewerkt als analist voor Equinor (voorheen Statoil), Handelsbanken Capital Markets en Warren Securities, waar hij een diepgaande kennis heeft verkregen van de aandelen- en grondstoffenmarkt. Tor heeft Economie gestudeerd aan universiteiten in Noorwegen als Spanje.


Andreas Damgaard, juridisch adviseur en content manager

Andreas heeft een master in Rechten met jarenlange ervaring in de financiële sector, waaronder bij verschillende beursgenoteerde bedrijven en banken. Hij is betrokken geweest bij verschillende aspecten van de effectenhandel en compliance. Andreas is zelf meerdere jaren actief geweest als langetermijnbelegger, vooral in Scandinavische aandelen. De afgelopen jaren is zijn interesse vooral uitgegaan naar technische analyse voor day- en swingtrading. In dit kader handelt hij voornamelijk in de Duitse DAX-index. Op invested.dk is Andreas onder meer de auteur van de belastinggids voor investeerders.


Robin Eriksson is content manager voor daytrading.se.

Robin heeft een achtergrond in de mediasector, maar is tegenwoordig een gepassioneerd trader. Hij handelt voornamelijk in de DAX, Brent-olie en goud. Zijn interesse varieert van investeren in indexfondsen tot robothandel. Robin heeft zijn eigen strategieën ontwikkeld en voert ook foto- en video-opdrachten uit voor het bedrijf.


Ole Erevik is projectleider en content manager voor daytrader.no.

Ole is journalist van beroep, maar tegelijkertijd ook een gepassioneerd investeerder. Zoals alle verstandige Noren heeft Ole een sterke positie in Noorse aandelen, maar daarnaast gaat zijn aandacht ook uit naar Canadese goudmijnen. Ole staat ook bekend om zijn handbalcarrière van 2004 tot 2019, waarbij hij 184 wedstrijden speelde voor het nationale elftal van Noorwegen, elf keer deelnam aan Europese en wereldkampioenschappen en in 2017 zilver won op het WK. Ole is tevens actief als tv-commentator en deskundige bij de handbal-Champions League en internationale handbalkampioenschappen.


Jesper Kahr Nielsen, designer en ontwikkelaar.

Jesper is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze websites in Denemarken en de rest van Scandinavië en is daarom de belangrijkste persoon van het bedrijf. Jesper is een expert in verschillende programmeertalen, maar heeft een voorliefde voor PHP in combinatie met WordPress. Zoals alle verstandige IT-mensen, investeert Jesper in verschillende cryptocurrency’s. Jesper is afgestudeerd aan de Technische Universiteit van Kopenhagen, wat uiteraard eindigde met een medaille.


Wat zeggen onze gebruikers? (geselecteerde feedback)

“Ik heb met veel plezier deelgenomen aan alle webinars en heb enorm veel geleerd.”

Mogen Bak Nielsen

“Zeer professioneel, goed opgezet en uitstekend webinar. Ik ben ontzettend tevreden met alle kennis die er werd gedeeld.”

Kim Steffensen Guldberg Flugt

“Supercursus. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd over daytrading en swingtrading.”

Henrik Dollas

“Fantastische sprekers.”

Rasmus Hansen

“De webinars waren interessant en de sprekers zeer bekwaam.”

Anders Lindberg Juel

“Het was voor mij een eye-opener hoe ik technische analyse kon gebruiken.”

Søren Brinch-Nielsen


Schrijven voor daytrading.nl?

We zijn altijd op zoek naar spannende posts voor daytrading.nl. Ook bieden we ruimte aan reguliere schrijvers. We stellen echter hoge eisen aan gastbijdragen. Als vaste schrijver verwachten we dat u meerdere jaren ervaring als trader en goed inzicht in de markt hebt. We nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen als u denkt hiervoor in aanmerking te komen.


Adverteren

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om te adverteren op daytrading.nl of onze zustersites, neem dan gerust contact met ons op. Daytrading.nl is eigendom van Blue Note Capital. Neem contact met ons op voor een overzicht van advertentiemogelijkheden.

Daytrader.nl ontvangt commissie en/of betaling voor advertenties van meerdere handelsplatformen die op deze website worden genoemd. Wij streven echter naar 100 procent objectiviteit, net zoals u van andere gerenommeerde mediabedrijven en adverteerders verwacht. De cursussen van Daytrader worden betaald door de afzonderlijke handelsplatformen. Meestal betaalt een handelsplatform een commissie voor elke nieuwe gebruiker. Met deze commissie kan daytrading.nl onze docenten en medewerkers betalen, zodat wij de site kunnen onderhouden en lesmateriaal kunnen ontwikkelen. Wij streven naar openheid en transparantie. Momenteel is het handelsplatform Markets de grootste sponsor van daytrading.nl.

Disclaimer

Denk eraan om altijd voorzichtig te handelen. Handel ALLEEN met geld dat u kunt missen. Elk gebruik van informatie op deze website, bijvoorbeeld specifieke investeringen of transacties op basis van de inhoud van deze website of onze trainingen, gebeurt op eigen risico. Daytrading.nl wijst elke verantwoordelijkheid af voor resultaten die het gevolg kunnen zijn van het op verschillende manieren gebruiken van de hier gepresenteerde informatie. De op deze website beschreven producten waarin met leverage kan worden gehandeld, zijn niet voor iedereen geschikt. Het is mogelijk dat uw verliezen het saldo op uw rekening overschrijden. Handel niet met geld dat u niet kunt missen en vraag advies als u risico’s niet begrijpt. In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor de toekomst.

Lees indien nodig meer over onze regels en disclaimer

Privacybeleid

1. Algemeen

Als u daytrading.nl bezoekt, worden er een aantal gegevens over u, uw computer en uw gedrag op de website verzameld. Hieronder leest u meer over de informatie die we verzamelen, hoe we deze informatie verwerken, waarvoor we deze informatie gebruiken, wie er toegang heeft tot de informatie en met wie u contact kunt opnemen over de verzamelde informatie.

2. Cookies

Wanneer u daytrading.nl bezoekt, worden er automatisch een of meerdere cookies op uw computer geplaatst.

3. E-mails

Wanneer u zich aanmeldt voor e-mails van daytrading.nl gaat u ermee akkoord dat wij u trainingen, informatie, aanbiedingen, advertenties en dergelijke kunnen sturen. U kunt u hiervoor op elk moment afmelden. Onderaan elke e-mail die u van ons ontvangt, vindt u een link waar u uw gegevens kunt bewerken of u voor e-mails van daytrading.nl kunt afmelden. Klikt u op ‘Unsubscribe’ dan ziet u alle lijsten van daytrading.nl en onze partnerbedrijven waarvoor u bent aangemeld. Hier kunt u zich uitschrijven voor afzonderlijke of meerdere aanbieders.

Volgens de Algemene verordening gegevensbescherming moeten uw persoonsgegevens veilig en vertrouwelijk worden opgeslagen. We slaan uw persoonlijke informatie op in systemen met beperkte toegang die zich in gecontroleerde faciliteiten bevinden. Onze veiligheidsmaatregelen worden continu gecontroleerd om te bepalen of er correct met de informatie van onze gebruikers wordt omgegaan. Uw rechten als gebruiker zullen te allen tijde worden gerespecteerd.

 

image_pdfimage_print
Del denne artikel

Comments

  • Gerelateerd
  • Nieuw
  • Populair
  • Over ons

    Daytrading.nl maakt deel uit van het grootste netwerk van websites in Noord-Europa gericht op actieve kortetermijn-traders. Naast daytrading.nl bestaat dit…

    Lees meer