Begrijp Fibonacci-trading in 20 minuten

Op daytradingnl.wpengine.com publiceren we al lang de beursanalyses van de Amerikaanse handelaar Larry Pesavento. Larry handelt al zijn hele leven in aandelen en maakt daarvoor gebruik van technische analyse, en zogenaamde Fibonacci- en Gartley-patronen in het bijzonder. In de onderstaande video legt Pesavento in 20-30 uit hoe hij te werk gaat. Dit is een uitstekende video als u met deze signalen aan de slag wilt gaan.

Wilt u beginnen met daytrading? Wij kunnen Markets.com aanbevelenSe mere

De Deen Tom Hougaard beschouwt Larry Pesavento als een mentor, en dat is ook de reden waarom Pesavento onder meer te gast was bij Millionærklubben op Radio24/7 in Denemarken.

Wilt u beginnen met daytrading? Wij kunnen Markets.com aanbevelenSe mere

De Deen Tom Hougaard beschouwt Larry Pesavento als een mentor, en dat is ook de reden waarom Pesavento onder meer te gast was bij Millionærklubben op Radio24/7 in Denemarken. Larry heeft een MBA in Finance en was van 1976 tot 1981 manager grondstoffenhandel bij de grote Amerikaanse investeringsbank Drexel Burnham Lambert in Californië. Sindsdien is hij lid geworden van de Chicago Mercantile Exchange en heeft hij investeringen gedaan voor verschillende Amerikaanse bedrijven. Pesavento heeft meer dan tien boeken over trading geschreven en een van de grootste privécollecties over technische trading opgebouwd. Tegenwoordig werkt Pesavento als trader en geeft hij les in technische analyse. Larry zweert bij zogenaamde Gartley-patronen en heeft een speciale interesse in grondstoffen, indices en aandelen op de Nasdaq. Daytrader.nl werkt samen met Larry Pesavento. Op deze website kunt u vaak zijn meest interessante analyses vinden. https://www.youtube.com/watch?v=dtM2Z6_EbDQ

image_pdfimage_print
Del denne artikel

Comments

  • Gerelateerd
  • Nieuw
  • Populair